Nyheter

Bokrea 2018!

VISA BILDTEXT
Bokrea 2018 på Förlaget Näringslivshistoria.

Bokrean 2018 är är här och i år ger Förlaget Näringslivshistoria 30% rabatt på hela sitt sortiment.

Passa på att bunkra upp med spännande och lärorika böcker om det svenska näringslivet. 27/2-4/3 ger Förlaget Näringslivshistoria 30% rabatt på hela sortimentet. När du beställer, ange ”BOKREA30” i fältet rabattkod så dras rabatten på den bifogade fakturan.

// Till butiken //

Ruter Dam – 30 år av kvinnlig chefsutveckling

I den här jubileumsboken möter du ”ruter damare” från 1987 till idag. Du möter även de företagsledare som stött deras utveckling. Det blir en sammanfattning av hur arbetslivet förändrats under tre decennier, berättat av kvinnorna och företagsledarna som varit med. Allt som avstamp inför det förändringsarbete som Ruter Dam ser återstår att göra.

// Köp boken här //

Brännvinskungen – berättelsen om LO Smith

Den fattige pojken Lars Olsson skapade sin egen framgång och blev under namnet LO Smith en av sin tids mest omstridda män. Brännvinskung, arbetarförkämpe, riksdagsman, globetrotter och en av Sveriges absolut rikaste. Hans offentliga liv var en berg- och dalbana av storartade succéer och svidande förluster.

// Köp boken här //

Kreativa Sthlm

Att Stockholm rankas högt i Europa när det gäller kreativa näringar är ingen nyhet. Men få inser hur mångfacetterad stadens kreativa företagsvärld är. Nima Sanandaji visar i den nyutkomna Kreativa Sthlm hur människor inom reklam, design, musik, digital spelproduktion och andra liknande områden tillsammans bidrar till stadens tillväxt. Över 200 000 människor i Stockholmsområdet arbetar i dag i företag inom branscher som räknas till kreativitetssektorn.

// Köp boken här //

Se människan! En bok om Ersta diakoni

Den här boken ger en inblick i den verksamhet som bedrivits genom åren, och de människor som passerat revy, såväl med arbetare som patienter, boende och andra. Ersta diakoni har ofta gått före och visat vägen i det sociala och omvårdande arbetet, och funnits med i situationer där andra backat undan. Vad som alltid varit utmärkande för Ersta diakoni är långsiktigheten. Det diakonala uppdraget är detsamma nu som för över 160 år sedan: att se människan, att tjäna, lindra, bota, stötta och vara ett synligt tecken på Guds barmhärtighet. Även i en sekulariserad värld.

// Köp boken här //