Nyheter

Dags att blogga

Mea coulpa! Jag har verkligen varit en usel bloggare här på CfN-bloggen under våren. Redaktörskapet för ”Företagsminnen”, en väldig massa föredrag och andra jobbengagemang har tagit all min tid i anspråk. Och sedan har jag haft en del tjänstledigt för att spela in radio också. (Är gästprogramledare matprogrammet ”Meny” i P1 under sommaren.) Men nu lovar jag bot och bättring!

För tillfället står annars på tapeten att beställa artiklar till nr 4 av Företagsminnen som ges ut i höst, lägga ut en del artiklar på www.ica-historien.se och börja skissa på idéer kring en biografi om Peder Herzog. Viktigast av allt är dock min årliga sommarstädning av skrivbordet. När Sverige stänger ner för industrisemester brukar jag ta 2-3 heldagar och bara åtgärda gamla surdegar, slänga inaktualiteter och sätta in i pärm. Sedan brukar jag ta en halv semestervecka för att göra samma sak därhemma också, men i år har jag faktiskt redan fått ordning på det skrivbordet.

I morse när jag kom till arbetet stod för övrigt en flaska chilenskt mousserande jordgubsvin på mitt skrivbord från vår kommunikationsbyrå Springtime. Trevligt initiativ, skall bli mycket intressant att smaka. Hoppas Ni alla njuter av värmen vad än ni har i glaset!