Vår tidskrift Företagshistoria
nominerad till Tidskriftspriset 2019

VISA BILDTEXT
Företagshistoria är nominerad till Tidskriftpriset 2019.

Vår tidskrift Företagshistoria är nominerad till Tidskriftspriset 2019 i två kategorier. Nu blir det riktig fest i bildarkivet!

Företagshistoria är nominerade i kategorierna – Årets omgörning och Årets tidskrift fackpress print! I varje kategori tävlar vi mot tre andra tidskrifter. Vi är extra glada för de kärleksfulla motiveringarna:

ÅRETS TIDSKRIFT FACKPRESS PRINT: Finns det verkligen en nisch kvar mellan alla historiska tidskrifter? Tidningen Företagshistoria tar oss med på en initierad nostalgitripp bland prylar och företag. Svaret på frågan är alltså ett rungande – ja!

ÅRETS OMGÖRNING: En nostalgisk resa till framtiden. Här är det fest i bildarkivet och historiska typsnitt väljs med stor omsorg. Denna omgörning tog en historisk tidskrift från det förutsägbara till det framåtblickande och ständigt överraskande.

Tidskriftspriset ges ut av Sveriges Tidskrifter som är branschorganisation som samlar Sveriges tryckta och digitala tidskrifter och arbetar för att synliggöra branschens utveckling, värna pressetiken och stärka samarbetet mellan publicister. Priset delas ut i 12 kategorier under en galamiddag den 6 oktober. Utöver Tidskriftspriset är Företagshistoria även nominerad i Svenska Designpriset, prisutdelning 17 oktober. Håll tummarna för oss!

Prenumerera på Företagshistoria