Evenemang

”Historisk framtidsspaning” på Construction Summit 2023

28 mar 2023, kl 09.05 - 09.45

VISA BILDTEXT
Vår kommunikation Anders Sjöman deltar i panel om morgondagens byggbransch och framtidsspanar med hjälp av historia.

”Vad nytt bakom hörnet egentligen?”  Vår kommunikationschef Anders Sjöman ger en ”historisk framtidsspaning”, som inledning på årets Construction Summit. Han håller även i en samtalspanel om trender inom byggbranschen. 

Årets Construction Summit, som anordnas av tidningen Fastighetsnytt, äger rum 28 mars på Sergel Hub i Stockholm. Som vanligt samlar dagen ansvariga inom bygg- och konstruktionsbranschen, de som fattar beslut inom bygg, installation, anläggning, entreprenad och fastigheter. 

Vår kommunikationschef Anders Sjöman inleder dagen, tillsammans med futuristen Stefan Hyttfors, i en ”historisk framtidsspaning” där de båda, utifrån sina respektive utgångspunkter i det förflutna och i det framtida, ska resonera kring om man verkligen kan lista ut vad som väntar bakom framtidens knut.

Senare på dagen är Anders även samtalsledare i ett runda-bordssamtal med branschveteraner på temat ”Vilka trender har betydelse på lång sikt?”.

Här finns programmet för årets Construction Summit

Är du också intresserad av att boka en kunnig talare som föreläser om näringslivshistoria, history marketing eller arkivering? Läs mer på naringslivshistoria.se eller kontakta Anders Sjöman för mer information!