Möt Förlaget Näringslivshistoria och Anders Johnson
på Stockholms Bokhelg

29 aug 2021, kl 11.00 - 16.00

VISA BILDTEXT
Träffa oss, köp våra böcker till riktigt fina priser och lyssna på Anders Johnsons föredrag om kvinnoröstkämpen och pedagogen Anna Whitlock på Ryssgården vid Stadsmuseet söndagen den 29 augusti kl 11.00-16.00!

Träffa oss, köp våra böcker till riktigt fina priser och lyssna på Anders Johnsons föredrag om kvinnoröstkämpen och pedagogen Anna Whitlock på Ryssgården vid Stadsmuseet sön 29 augusti.

Bokfesta med oss på Centrum för Näringslivshistoria och Förlaget Näringslivshistoria under Stockholms Bokhelg! Vi kommer finnas på Ryssgården utanför Stadsmuseet hela dagen under söndagen den 29 augusti. Med oss har vi det bästa ur vår bokproduktion och tidskriften Företagshistoria.

Missa inte heller Anders Johnson föredrag kl 14.20 om Rösträttsledaren Anna Whitlock på scen vid Stadsmuseet.

På scen: Författaren Anders Johnson som förra året utkom med en omfattande biografi om Anna Whitlock. Anna Whitlock var ordförande i den kvinnliga rösträttsrörelsen och en banbrytande reformpedagog. Hon är också förebilden till Dagmar Friman i TV-serien ”Fröken Frimans krig”.

Bokfesta bland nytt och klassiskt, möt och mingla bland författare och förlag och passa på och köp böcker till finfina festpriser

Om Stockholms bokhelg

Mer än 100 förlag, bokhandlare, museer och institutioner kommer att fylla Stockholms gator i litteraturens tecken 26–29 augusti 2021. Festivalen är kostnadsfri och genom en stadskarta navigerar besökarna runt mellan litterära samtal, signeringar, bokköp och releaser.

Läs mer här