Vi hjälper dig att
arkivera din webbplats

VISA BILDTEXT
Foto: Alexander Ruas.

Vi erbjuder snabb och säker arkivering av webbsidor. Med hjälp av ett specialbyggt verktyg kan vi enkelt spara ner en kopia av din webb.

Mjukvaran söker igenom allt innehåll som är publikt och åtkomligt enligt e-delegationens rekommendationer på de angivna URL:en. Du väljer sedan om du vill göra en engångsarkivering exempelvis vid byte av webbplattform eller större ombyggnad eller om du vill spara förändringar av sidan löpande (inkrementell arkivering) exempelvis en gång per månad eller en gång per kvartal. Du kan också få lösenordsskyddad åtkomst till en specialbyggd API där du kan surfa runt i de sparade ögonblicksbilderna av din webbplats.

Tillbaka till Arkivtjänster

Så arkiverar du din webbplats

Centrum för Näringslivshistorias konsultchef Per-Ola Karlsson tillsammans med Matias Vangsnes från Archiwwwe delar med sig av kunskaper kring hur företag och organisationer kan göra för att hantera och arkivera sina webbplatser och intranät. De tipsar om hur du kan tänka kring arkivering av webbplatser och ger konkreta förslag på hur du kommer igång med att spara dina webbsidor på ett enkelt och lättöverskådligt sätt. Moderator är Gustav Svensson.

Hör av dig om mer information och prisuppgift:

Per-Ola Karlsson

Konsultchef