Innehållsproduktion
Gör en bok, sajt, film, utställning – vi hjälper!

VISA BILDTEXT
Foto: Alexander Ruas.

Du får hjälp hela vägen från manus till färdig produkt.  Vi hjälper dig berätta ditt företags historia i allt från färgstarka jubileumsböcker till enklare trycksaker, på webben eller på alla andra möjliga sätt.

En historisk berättelse kan ta sig alla möjliga former. Under årens lopp har vi till exempel berättat våra kundföretags historier i böcker, tidningar, historiska webbsajter, kortfilmer, filmserier, profilprodukter, utställningar och skådespelande installationer. Vi har gjort koncernsläkträd, interaktiva tidslinjer, tidslinje-kart-mashups, #tbt-serier för Instagram, sociala medier-berättelser och såklart poddar.

De bästa produktionerna utgår från en tydlig strategi med historiebruket (steg 1 i vår history marketing process) och en uttömmande historiekartläggning (steg 2). Då har vi en historiebank att ösa ur och kan välja de berättelser som bäst passar syfte och målgrupp. Men även utan dessa första steg går det att skapa effektiv och affärsstödjande historieskrivningar.

Våra researchers, redaktörer och bildredaktörer hjälper dig paketera berättelsen på det sätt som passar dig bäst.  Vill du bara ha texter och bilder för din inhousebyrå eller anlitade partners att göra ut, då levererar vi det – men oftast gör vi hela arbetet från att ta fram manus till färdig produkt. Du bestämmer hur mycket hjälp du vill ha.

Hör av dig om du vill prata om hur vi kan paketera din historia!

Några av våra tidigare produktioner:

Du kan även läsa mer om de historiska berättelser vi gjort åt ICA, Alecta och Electrolux.

Dessutom har vi skapat innehållet för historiedelarna på många företagssajter: 

Hör av dig för mer information och prisuppgifter: