Inleveranser
Är du kund och vill leverera arkivmaterial till oss? Detta gäller:

VISA BILDTEXT
Foto: Alexander Ruas.

Är du kund och vill leverera arkivmaterial till oss? Läs nedan om vad som gäller vid inleveranser!

Vi ber er i god tid kontakta oss på inleverans@naringslivshistoria.se för att diskutera praktiska detaljer kring och typ av leverans.
Vid avvikelse av överenskommen leverans kan Centrum för Näringslivshistoria ta ut en kostnad för det extra arbete som det medför.

För leverans av fysiska arkivmaterial såsom pappersarkiv, föremål eller analoga mediabärare rekommenderas tydlig uppmärkning av lådor som leveransen omfattar och en innehållslista med fullständig information om företagsnamn, innehåll, årtal och avdelning. För leverans av digitalt arkivmaterial rekommenderas information om datamängd, antal filer och en innehållslista med tillhörande information om filerna (metadata). Samtliga inkomna leveranser av fysiskt material tilldelas ett spårbart ordernummer och vi kommer att ta ut en avgift för mottagning samt uppackning. Vid leveranser till eArkiv kan andra rutiner förekomma men en leveransavgift tas alltid ut.

Observera att vi inte skickar automatiska bekräftelser på mottagen leverans utan hänvisar till budfirman som utför leveransen.

Se gärna vårt webbinarium om inleveranser

Våra öppettider för leveranser

  • Måndag-torsdag: kl 9.00-15.00 (lunchstängt 11.30-12.30)
  • Fredag: kl 9.00-14.30 (lunchstängt 11.30-12.30)

Frågor om din deposition? Kontakta kund- och medlemsservice