Evenemang

För Vänföreningens medlemmar: guidad visning på Stadsmuseet

15 mar 2023, kl 14.00 - 15.30

VISA BILDTEXT
Sällskapet Näringslivshistoriens Vänförenings medlemmar bjuds in till guidad visning på Stadsmuseets utställning "Vi som byggde Stadshuset" guidad av stadshistoriker Mats Hayen.

Sällskapet Näringslivshistoriens Vänförenings medlemmar bjuds in till guidad visning på Stadsmuseets utställning ”Vi som byggde Stadshuset” guidad av stadshistoriker Mats Hayen.

I år firar Stadshuset 100 år. Och det vill vi uppmärksamma. Alla kan förvisso gå in närmast gratis på Stadsmuseet och kika på Stadsmuseets jubileumsutställning Vi som byggde Stadshuset, men få är förunnade en guidad visning av Mats Hayen, den kunnige historikern som skrivet boken Vi som byggde Stadshuset. Läs gärna mer om utställningen här: Vi som byggde Stadshuset – Stadsmuseet.

Mats Hayen tar med oss igenom utställningen på tredje våningen (hiss finns), han berättar om alla dessa människor som var med och byggde Stadshuset. Efteråt har vi möjlighet att ställa frågor till Mats, samt köpa boken och få den signerad. Varmt välkommen!

Begränsad antal platser! Anmäl dig till Cecilia Klynne på cecilia.klynne@naringslivshistoria.se eller på tfn 0709 517 091.

Intresserad av vår vänförening? Läs mer och gå med här!