Lunchwebbinarium:
Om revisionsbranschens historia

14 dec 2023, kl 12.00 - 13.00

VISA BILDTEXT
Livesänt lunchsamtal med redaktörerna för nya boken "Revision i går, i dag och i morgon".

Välkommen till ett livesänt samtal om revisionsbranschens historia med Katharina Rahnert och Peter Öhman, redaktörer för den nya boken ”Revision i går, i dag och i morgon”.

Katharina Rahnert (Handelshögskolan vid Karlstads universitet) och Peter Öhman (Centrum för forskning om ekonomiska relationer vid Mittuniversitetet) är redaktörer och två av författarna till antologin Revision i går, i dag och i morgon” (Ekerlids förlag, 2023).

Boken, som publicerades i samband med branschorganisationen FAR:s 100-årsjubileum tidigare i år, är uppdelad i två delar, där texterna i den första delen beskriver den historiska utvecklingen av revisionsverksamheten. I bokens andra del presenteras ett antal aktuella teman och det görs vissa framtidsspaningar.   Författarna till kapitlen i denna populärvetenskapliga antologi är i huvudsak forskare från svenska lärosäten inom ämnesdisciplinerna företagsekonomi, juridik och ekonomisk historia.   

I detta lunchwebbinarium kommer Katharina och Peter beskriva sitt arbete med boken – och framför allt dess innehåll och hur de ser på revisionsbranschens utveckling och framtid. 

Moderator är Anders Sjöman.

  • När: Torsdagen den 14 december, kl 12.00 – 13.00.
  • Plats: Online via Youtube. Vi skickar länken till alla som anmäler sig.