Nätverksträff:
Nytt nätverk för näringslivsarkiv

12 apr 2024, kl 10.00 - 13.30

VISA BILDTEXT
Välkommen på den första träffen för nätverket för näringslivsarkiv sker hos Centrum för Näringslivshistoria. Du kan delta på plats eller digitalt via Teams.

Under träffen får vi bekanta oss närmare med Centrum för Näringslivshistorias verksamhet och hur de jobbar med sina medlemmar, kunder och forskare. Vi får också en genomgång av den uppdaterade utgåvan av den klassiska boken History marketing.

• Datum och tid: 12 april kl. 10.00-12.00
  • Plats: Centrum för Näringslivshistoria, Grindstuvägen 48-50, Bromma eller digitalt via Microsoft Teams. Länk skickas ut i god tid före träffen.
  • Kostnad: Gratis
  • Anmälan: Senast 5 april. Öppet enbart för medlemmar i Svenska Arkivförbundet.

Läs mer om nätverket och anmäl dig här

Förbundet informerar
Landet runt: vad är på gång hos näringslivsarkiv runt om i Sverige?
Presentation Centrum för Näringslivshistoria
Uppdaterad utgåva: ”History Marketing”
Samtal om gemensamma utmaningar och lösningar samt förväntningar på nätverket

(endast för de som deltar på plats)
Visning av arkiven

Avslutning

Anders Sjöman

Uppdrags- och kommunikationschef, vice vd

tidigare evenemang

junKL 15:00

Jubileumsseminarium 3: Näringsfriheten – självklar eller utmanad?