Bild & film
Sociala medier

VISA BILDTEXT
Johan Strindberg +46736004799 johanstrindberg.se info@johanstrindberg.se johanstrindberg.tumblr.com

När ärlighet och transparens är viktigare än någonsin för att bygga starka varumärken och kundrelationer, ökar också värdet av en nära kunddialog i sociala medier. Idag är de sociala medierna en självklar kanal för att dela kunskaper och inspiration som en del av företagets content marketing.

Sociala medier erbjuder också nya möjligheter att nå ut med ditt företags historia. De bjuder in till interaktion och gör det lättare för fler att dela din berättelse. Med historiska glimtar som väcker minnen och skapar positiva associationer ökar du engagemanget och chansen att ditt budskap sprids vidare.

Vi på Centrum för Näringslivshistoria hjälper dig lägga grunden för din History Marketing i sociala medier och att välja rätt kanaler utifrån dina mål. Med en struktur och plan på plats blir det lättare att snabbt reflektera på aktuella händelser. Lyft fram guldkorn ur företagets arkiv för att sätta nyheter i ett perspektiv. Koppla historia till nutid för att öka relevansen i din berättelse.

Kreativ kommunikation i flera kanaler

I sociala medier är det bara kreativiteten som sätter gränser för vad du kan göra. Vi hjälper dig att producera inspirerande och engagerade History Marketing i olika medier, för olika kanaler.

  • Använd Facebook för att introducera korta historiska uppdateringar i företagets vanliga flöde. Vi kan också hjälpa dig bygga en egen historisk tidslinje.
  • För den som har ett rikt bildmaterial är Instagram ett bra komplement för att nå nya målgrupper.
  • YouTube och Vimeo är självklara plattformar för dig som vill dela histo-riska klipp, arkiverade reklamfilmer eller nyproducerat filmmaterial på historiskt tema.
  • Poddradioinslag med intresseväckande innehåll är ett attraktivt sätt att nå fram till medarbetare och kunder på språng.
  • Skapa en digital frågesport, en historisk quiz, som väcker tävlingslust och uppmuntrar till spridning i sociala medier. Med vår quiz-plattform är det lätt att publicera och uppdatera med nya frågor. Du kan också enkelt integrera din utmaning på företagets webbsida.

Vi hjälper dig hela vägen

Hos oss hittar du professionella arkivarier som hjälper dig plocka fram relevanta fakta, bra bilder och intressanta berättelser ur företagets arkiv. Våra redaktörer anpassar och paketerar innehållet för de kanaler du valt. Upplysande informativa inlägg och humoristiska tillbakablickar. Vill du förenkla arbetet ytterligare hjälper vi dig med den löpande publiceringen i alla kanaler.