Nyheter

Köp tidning vinn bok!

Vinn ett signerat exemplar av Edward Bloms fotobok Handelsbilder

Tidskriften Företagsminnen finns nu till försäljning i ett antal kiosker och tidningsbutiker, exakt var, se här! Vi hoppas att allt fler skall lära sig att hitta tidskriften, som Svenska Dagbladet har kallat Sverige snyggaste, bland hyllorna och kör därför en liten kampanj.

De första tio personerna som klipper ut och skickar in den vänstra, påklistrade streckkoden som det står ”interpress” på från Företagsminnens framsida och bifogar namn och adress  får ett signerat exemplar avFöretagsminnens redaktör, Edward Bloms, fotobokHandelsbilder. (Skulle ni ha köpt den på någon av de få återförsäljare som inte går genom interpress går det istället bra att skicka med köpkvittot.)

Men det är inte helt lätt att hitta den, ibland sticker bara några centimeter upp av den bakom andra historiska tidskrifter och just de centimetrarna råkar vara svart-vita och ganska intetsägande, medan tidningen i övrigt är full av härliga historiska bilder. Tveka inte köp en tidning och få en bok!

Streckkoden (eller kvittot) skickas till Centrum för Näringslivshistoria, att: Susanne Friman, Grindstuvägen 48-50, 167 33 Bromma