Evenemang

After work-dragning om history marketing på Pluralis

16 apr 2024, kl 16.45 - 17.45

VISA BILDTEXT
Som aw-föreläsning hos kommunikationsnätverket Pluralis i Stockholm kommer Anders Sjöman berätta om kraften i affärsdrivande historiebruk - eller history marketing.

För kommunikationsnätverket Pluralis kommer Anders Sjöman hålla en AW-föreläsning om hur historien kan användas för att affärsdrivande. History marketing, ni vet. 

”Alla företag har en unik historia. Hanterar vi den på rätt sätt kan den bli en strategisk tillgång för företag och organisationer för att få dem att växa,” säger Anders Sjöman, kommunikationschef på Centrum för Näringslivshistoria, som författat boken ”History Marketing – Företagens historia som strategisk tillgång”och som kommer prata om ämnet på en after-work-föreläsning hos Pluralis

Puralis är ett co-working space på Kungsgatan i Stockholm, och även ett nätverk för företag och organisationer inom kommunikationsområdet.

Mer information på Pluralis webbplats

Är du också intresserad av att boka en kunnig talare som föreläser om näringslivshistoria, history marketing eller arkivering? Läs mer på naringslivshistoria.se eller kontakta Anders Sjöman för mer information!