Evenemang

Boksläpp ”Revision i går, i dag, i morgon”

26 maj 2023, kl 13.30 - 15.30

VISA BILDTEXT
Vår forskningschef Anders Houltz medverkar i samtalspanel som modereras av vår kommunikationschef Anders Sjöman vid boksläppet av FAR:s 100-årsjubileumsbok på Ekerlids Förlag.

Vår forskningschef Anders Houltz medverkar i samtalspanel som modereras av vår kommunikations­chef Anders Sjöman vid bok­släppet av FAR:s 100-års­jubileums­bok på Ekerlids Förlag.

Revision i går, i dag, i morgon är en mång­facetterad antologi om revisions­verksamhetens utveckling i Sverige som publiceras i samband med bransch­organisationen FAR:s 100-årsjubileum. Skribenterna i denna populär­vetenskapliga antologi är i huvudsak forskare från svenska lärosäten inom ämnes­disciplinerna företags­ekonomi, juridik och ekonomisk historia.

Anders Houltz, forskningschef vid Centrum för Näringslivs­historia, kommer att medverka vid presentationen. Övriga medverkande är: Karin Apelman, general­sekreterare och Vd för FAR, Anders Ahlgren, chefsjurist vid Revisors­inspektionen och Peter Malmqvist, revisor och finans­analytiker. Samtalet modereras av Anders Sjöman.

Läs mer om evenemanget här