Margarita Feldman

Ansvarig för marknadskommunikation

Margarita (Rita) Feldman är ansvarig för marknadskommunikation på Centrum för Näringslivshistoria.

Lunchwebbinarium: Så firade Teknikföretagen 125 år!

Lyssna på samtal mellan Teknikföretagens presschef Per Braconier och Centrum för Näringslivshistorias Sara Johansson hur arbetet med ett jubileum kan användas för att lyfta både den egna verksamheten och den allmänna medvetenheten om en hel bransch.

Anders Sjöman moderator på M Sveriges Kunskapsdagar

Vår kommunikationschef Anders Sjöman modererade på M Sveriges Kunskapsdagar 2021.

Anders Houltz är keynote på Museiverket i Helsingfors

Vår forskningschef Anders Houltz håller keynoteföreläsningen: “Approaching history marketing: The past as corporate asset and public heritage” på seminarium om Partnerskap mellan museer och företag, arrangerat av Museiverket i Finland i Helsingfors.

Anders Houltz på Solna frukostbricka

Vår forskningschef Anders Houltz håller föredraget ”Pandemins effekter på näringslivet” på Solna frokostbricka, arrangerat av Företagarna i Solna.

Vi finns med på Wikipediadagen

Vår arkivpedagog Anahi Davila deltar på Wikipedia-dagen i en panel om skolsamarbetet mellan Wikimedia Sverige, Centrum för Näringslivshistoria och Nordiska museet.

Julkalender 2021: En resa genom Sverige

I årets julkalender berättar vi om 24 platser som har varit, och fortfarande är, betydelsefulla för svensk näringslivshistoria.

Lunchwebbinarium: Prisets minne – Nobelstiftelsens handlingar i unikt arkivprojekt

Lyssna på samtal mellan Nobelmuseets Gustav Källstrand, vår forskningschef Anders Houltz och arkivarien Anna Karin Eldvik som kommer att prata om arbetet med Nobelstiftelsens arkiv.

Anders Sjöman om history marketing på AVEC

Lyssna på vår kommunikationschef Anders Sjöman som berättar om history marketing och att få verksamheter att se historien som en strategisk tillgång.

Per-Ola Karlsson föreläser på Södertörns högskola

Vår konsultchef Per-Ola Karlsson gästföreläser om enskilda arkiv och företagsarkiv för studenter i arkivvetenskap vid Södertörns högskola.

Anders Sjöman talar på FBAA konferens i Tammerfors

Vår kommunikationschef Anders Sjöman talar om history marketing på Finnish Business Archive Association 60th Anniversary Conference i Tammerfors, Finland.