Margarita Feldman

Ansvarig för marknadskommunikation

Margarita (Rita) Feldman är ansvarig för marknadskommunikation på Centrum för Näringslivshistoria.

Julkalender 2022: en standardjul för alla

I årets julkalender berättar vi om något som löser många av våra problem i jobbet och vardagen men som få tänker på – standarder.

Anders Sjöman i podden Finance & History

The business of business history – vår kommunikationschef Anders Sjöman deltar i samtal om Centrum för Näringslivshistorias arbete med Carmen Hofmann från EABH i podden Finance & History.

Lunchwebbinarium: Cykelkärlek – Skeppshultcykelns historia i ny bok

Välkommen till ett samtal om att tillverka cyklar med kärlek i 111 år! Anders Houltz, författaren till nya boken ”Vägen – berättelsen om Skeppshultcykeln” samtalar med Skeppshultcykelns ägare Jonas och Magnus Andersson om att tillverka kvalitetscyklar i Sverige och om samarbetet kring boken.

Nytt från förlaget: Stockholms Handelskammare – nytänkande sedan 1902

I jubileumsboken ”Stockholms Handelskammare – nytänkande sedan 1902” berättar vi i om vad Stockholms Handelskammare har gjort sedan 1902 och visar fantastiska bilder av Stockholms utveckling. Boken har tagits fram i samarbete mellan Centrum för Näringslivshistoria och Stockholms Handelskammare.

Vi vann Publishingpriset 2022 med Cement

Vi är stolta vinnare av Publishingpriset 2022 i kategorin Verksamhetshistoria med vår bok ”Cement”, gjord på uppdrag av Cementa/Heidelberg Cement Northern Europe.

Bokrelease Stockholms Handelskammare 120 år

Stockholms Handelskammare bjuder in till boklansering av jubileumsboken ”120 år på 120 sidor” som vi på Centrum för Näringslivshistoria har gjort innehåll till.

Anders Sjöman föreläser för Rotary Östermalm

Fredagen den 9 december föreläser vår kommunikationschef Anders Sjöman om Centrum för Näringslivshistorias verksamhet samt history marketing för Rotary Östermalm.

Anders Sjöman föreläser hos Rotary Stockholm Downtown

Fredagen den 18 november föreläser vår kommunikationschef Anders Sjöman om Centrum för Näringslivshistorias verksamhet samt history marketing för Rotary Stockholm Downtown.

Anders Houltz deltar på kulturarvskonferens i Göteborg

Vår forskningschef Anders Houltz deltar i konferensen ”Industrial history as a frame for sustainable cultural preservation: The case of Gothenburg” som äger rum 10-12 november i Göteborg.

Utdelning av NHP 2022 och pristagarföreläsning av Håkan Lindgren

Välkommen till pris­utdelning av Näringslivs­historiska priset 2022 och pris­tagar­föreläsning av professor emeritus Håkan Lindgren, årets prismottagare.