Margarita Feldman

Ansvarig för marknadskommunikation

Margarita (Rita) Feldman är ansvarig för marknadskommunikation på Centrum för Näringslivshistoria.

Bokrea 2020 – 30% på alla böcker!

I år ger vi dig 30% rabatt på hela vårt boksortiment* t o m 1 mars. Skynda fynda!

Skandias moderna historia på Stockholms Stadsbibliotek

Mikael Lönnborg, professor i företagsekonomi, och Anders Houltz, forskningschef vid Centrum för Näringslivshistoria, föreläser om Skandias moderna historia på Stockholms Stadsbibliotek mån 23 mars.

Frukost­seminarium: Historia – din bästa strategiska tillgång

Kom på frukostseminarium den 6 mars från kl 8.00 och lär dig mer om hur man kan använda sin historia och gör den till en strategisk, affärsstödjande tillgång. (Uppsala)

Anders Houltz talar på Handelshögskolan i Göteborg

Vår forskningschef Anders Houltz är en av inbjudna talare på seminarium i historiska studier av Kapitalism, industrialisering och teknik (KITT) 20 februari kl 13-15.

Benito Peix Geldart på Business History Conference i Charlotte, USA

Benito Peix Geldart presenterar ett paper om Centrum för Näringslivshistoriasarbetssätt på en akademisk konferens om näringslivshistoria i Charlotte, NC (USA).

Vi finns med monter på Nordiska Skol­ledar­kongressen 2020

Vår skolsatsning Företagskällan och skolansvariga Anahi Davila finns med monter på Nordiska Skol­ledar­kongressen 17-18 mars i Göteborg.

Seminarium om Stockholms trafikhistoria på Stadsmuseet

Vi samarrangerar ett frukostseminarium om Stockholmstrafikens dåtid och framtid. Seminariet är sen del av serie Stockholm skriver historia.

Axess TV: Forskning om näringslivets opinionsbildning

För några år sedan intervjuade vi Rikard Westerberg, doktorand vid Handelshögskolan i Stockholm, som forskar bla i våra arkiv på det svenska näringslivets opinionsbildning.

Centrum för Näringslivshistoria etablerar sig i Uppsala

Arkivorganisationen Företagens historia i Uppsala, som sedan 2000 tagit hand om historiskt material på uppdrag från Uppsalabaserade företag, är sedan årsskiftet en del av Centrum för Näringslivshistoria.

KURS Digitalt Bevarande & eArkiv

Välkommen på två dagars kurs i digitalt bevarande och EArkiv hos oss på Centrum för Näringslivshistoria. Passar både nybörjare och för mer avancerad nivå.