Nyheter

Bokrea 2019 – 30% på alla böcker!

VISA BILDTEXT
Bokrea 2019. 30% rabatt på alla våra böcker.

Dags för årets bokrea! I år ger vi dig 30% rabatt på hela vårt sortiment t o m 3 mars.

Passa på att bunkra upp med spännande och lärorika böcker om det svenska näringslivet. From 25 januari t o m 3 mars ger Förlaget Näringslivshistoria 30% rabatt på hela sortimentet, både tryckta böcker och e-böcker (ej print-on-demand). När du beställer, ange ”BOKREA30” i fältet rabattkod så dras rabatten på den bifogade fakturan. Rabatten dras automatiskt när du köper en e-bok.

Köp böckerna här!

 

Ericsson and China – A Lasting Relationship

I över 125 år har Ericsson gjort affärer i och med Kina. Hur detta hållbara förhållande växt fram beskrivs i den nya boken ”Ericsson and China – A Lasting Relationship”, av Ericsson-veteranerna Lars A Stålberg och Per-Olof Björk.

// Köp boken här! //

Shape living for the better: The first 100 years of Electrolux

2019 är det 100 år sedan Electrolux grundades av den mytomspunne affärsmannen Axel Wenner-Gren. Sedan dess har företaget utvecklats till en internationell koncern. Detta uppmärksammar Electrolux med en praktfull bok.

// Köp boken här! //

 

Brännvinskungen – berättelsen om L.O. Smith

Den fattige pojken Lars skapade sin egen framgång och blev under namnet L.O. Smith en av sin tids mest omstridda män. Brännvinskung, arbetarförkämpe, riksdagsman och en av Sveriges absolut rikaste. Hans liv var en berg- och dalbana av storartade succéer och svidande förluster.

// Köp boken här! //

 

Revolution! Svenska erfarenheter från Ryssland

Tusentals svenskar levde och arbetade i Ryssland hösten 1917. I antologin Revolution! Svenska erfarenheter från Ryssland kommer några av dem till tals. Brev och dagböcker från Moskva och S:t Petersburg låter oss se de ryska revolutionerna med samtidens ögon.

// Köp boken här! //

 

Se människan! En bok om Ersta diakoni

Ersta diakoni har en fantastisk historia som sträcker sig över tre sekler. Boken ger en inblick i den verksamhet som bedrivits genom åren, och de människor som passerat revy, såväl medarbetare som patienter, boende och andra.

// Köp boken här! //