Lunchwebbinarium:
Tips på sommarläsning på Näringsfrihetens Dag

18 jun 2021, kl 12.00 - 13.00

VISA BILDTEXT
Vi firade Näringsfrihetens dag med att tipsa om tio spännande böcker från egna Förlaget Närings­livs­historia. Lär dig mer om uppfinningsrika familjen Nobel, rösträttspionjären Anna Whitlock, näringslivsprofilen Curt Nicolin - och mycket mer.

Vi firade Näringsfrihetens dag med att tipsa om tio spännande böcker från egna Förlaget Närings­livs­historia. Lär dig mer om uppfinningsrika familjen Nobel, rösträttspionjären Anna Whitlock, näringslivsprofilen Curt Nicolin – och mycket mer.

Friheten för vem som helst att starta ett företag är inte en historisk självklarhet. Det var först den 18 juni 1864 som finansminister Johan August Gripenstedt skrev under ett regeringsbeslut som garanterade näringsfrihet i Sverige. Och 18 juni firar vi sedan många år därför som Näringsfrihetens dag – och varje år på lite nya sätt.  

I år firade vi med ett ”boktipsrace” där vi tipsar om tio spännande böcker på en timme tillsammans redaktörerna Sara Johansson  , Karin Jansson Myhr och kommunikationschef Anders Sjöman.

Se hela webbinariet här:

Böckerna som togs upp under webbinariet: